Testimonials

Ervaringen van anderen

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik bij Loes terecht ben gekomen. Mede door een (te) volle emmer die steeds al beetjes overliep. De balans tussen spanning en ontspanning was ver te zoeken. De afgelopen maanden volgde ik bij Loes een coachingstraject - met onder andere reading, healing en gesprekken - en daarnaast yoga/meditatie en powerwalking. We hebben veelal gekeken naar werkgerelateerde issues, maar het werkt ook door in mijn privéleven. Door op al die verschillende vlakken aan mezelf te werken, is mijn zelfvertrouwen flink gegroeid. Ik durf steeds meer mijn eigen weg te volgen en op mijn gevoel te vertrouwen. Ik sta nu veel meer in mijn kracht.
Jonne
Zo fijn en bijzonder om kennis te hebben gemaakt met het krijgen van een healing. Loes weet, hoort en ziet waar het om gaat, waar je dat zelf nog niet weet. Dat vertrouwen groeit bij elke healing meer, vooral omdat ik merkte dat sommige hardnekkige dingen er opeens niet meer waren. Ik leefde er nog wel naar maar de noodzaak was weg. Dat voelde zoveel lichter dat ik nieuwe wegen kon inslaan. Veel beter wetend wat bij me past en wat ik wil doen en hoe. Mensen zeggen dat ik erg veranderd ben, zachter ben geworden. Ik merk het zelf ook. Mensen mogen dichterbij komen. Ik ben mijn verdedigingsmuren kwijt. Ik ben nog steeds weerbaar genoeg, maar de verbetenheid is weg.
Korine
Mijn naam is Sjoeke en ik ben 57 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Friesland uit een gezin met 5 kinderen. Voor mijn werk ben ik verhuisd naar Deventer waar ik met mijn gezin op een bijzondere mooie plek woon. Ik had het op mijn werk erg naar mijn zin. Ik was projectleider en zorgde ervoor dat alle praktische zaken op tijd geregeld werden om de geplande openingsdatum te kunnen halen. Drie jaar geleden merkte ik dat ik lichamelijke klachten kreeg. Eerst vage zoals buikpijn en spanning in de nek. Totdat ik een werktekening moest beoordelen en ik mijn ademhaling niet meer onder controle had. Dat was het moment dat ik voelde dat het niet meer ok was. Daarna heb ik me ziek gemeld en na een gesprek met de arbo arts wist ik al dat dit werk niet meer geschikt was voor mij. Het paste gewoon niet meer. Waarom was nog niet helemaal duidelijk. Het werk koste mij meer energie i.p.v. dat ik er energie van kreeg. Toen ontmoette ik Loes tijdens een yoga workshop en maakte ik kennis met haar energie. De woorden die ze sprak dat zette mij aan het denken en daardoor kon ik sommige dingen uit mijn leven in een ander perspectief zien en daar ook naar handelen. Daarna heb ik een aantal coachgesprekken met Loes gehad en kwamen we er samen achter, onder andere door een healing, dat er in de familielijn een aantal issues lagen die ik onder ogen had te zien. Nadat hier helderheid op kwam kon ik de stappen nemen om in mijn eigen kracht te gaan staan. De verwarring maakte plaats voor rust en helderheid. Ik ben gestopt met het werk en bouw met veel plezier aan mijn eigen bedrijf. Hier word ik heel blij van. Zonder de healingen en de coaching van Loes had ik niet kunnen weten waar die beperkende overtuigingen, vermoeidheid en onrust vandaan kwamen. Dat proces gaat nog wel een tijdje door maar ik weet nu hoe ik goed in mijn eigen energie en kracht kan staan.
Sjoeke
Toen er vorig jaar niet meer binnen gesport kon worden heb ik me aangemeld voor de lessen powerwalken en kwam ik in contact met Loes Oosterveld (tevens healing coach). Het was fijn om weer te bewegen en ook maakte ik mijn wens kenbaar om wat kilo’s kwijt te raken en fitter te worden. Loes vertelde mij over het Artisjokproject dat zij en Sjoeke (Oersterk coach) wilden opstarten en ik raakte enthousiast. Nu ben ik bijna drie maanden op een positieve manier bezig geweest met een gezonde lifestyle (voeding) en ben ik gegroeid op mentaal vlak door de healingen van Loes. Het is erg leuk om te ontdekken dat je mind en je lijf zo met elkaar verbonden zijn. Het is een leerzaam traject en ik heb ontzettend veel geleerd over wat goede voeding voor mij is en dat dit eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Fijn is dat je geen dieet opgelegd krijgt, maar dat je zelf kan zoeken wat bij jou past. De video’s die Loes en Sjoeke maken zijn erg ondersteunend en leerzaam. Elke keer bieden zij weer een nieuw thema aan waar soms ook opdrachten aan verbonden zijn. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik aan het project mee doe. Ik ben mentaal sterker, fitter en ben ook al een aantal kilo’s afgevallen. Ik ben hiermee in een positieve flow gekomen en er zijn al vele laagjes van de Artisjok afgepeld. Kortom; het is een mooi en leerzaam project, waarin je goed wordt begeleid. Loes en Sjoeke hebben veel kennis en wijsheid om te delen. Ik zou er nog veel meer over kunnen vertellen, maar je kunt het beter zelf ervaren!
Lies
Als moeder van 3 jonge kindjes en een drukke baan merkte ik al enige tijd dat ik vast liep. Ik kwam er maar niet achter waar het probleem nou precies lag waardoor ik continu op hetzelfde punt uitkwam. Als cadeautje van een vriendin kreeg ik een healing van Loes om te onderzoeken waar dat “probleem” nu precies lag. Ik had al eerder een healing gehad van Loes en dit voelde als dat laatste duwtje die ik nodig had om dit probleem op te sporen. Ik nam contact op met Loes en ik kon gelijk een afspraak maken, we spraken een tijdstip af en ik nam de tijd om Loes alle ruimte te geven voor een healing. Tijdens de healing belde Loes mij op, we hebben de healing samen besproken en afgemaakt. De uitkomsten waren bijzonder, emotioneel en gaven mij de bevestiging die ik nodig had, houvast om het probleem waar ik tegen aan liep aan te pakken! Ik kreeg duidelijke opdrachten van Loes waar ik mee aan de slag moest, ik merkte een shift en de kracht en energie kwam weer naar boven, ik weet nu wat mij te doen staat en waar ik aan moet werken. Het geeft mij houvast, rust en een duidelijke lijn die ik moet volgen om mijn probleem aan te pakken en de cirkel te doorbreken.
Hedy

Gegevens

Loes Oosterveld
06 25253957
info@loesoosterveld.nl

Btw-nummer: NL136864521B02
KvK-nummer: 73757977

Wekelijkse nieuwsbrief

Copyright © 2022 Loes Oosterveld | Website door: Support by Juul 
Privacyverklaring   |   Algemene Voorwaarden   |    Cookiebeleid