Healing van Loes

Healing is een vorm van werken met energie om blokkades in het energetisch lichaam op te heffen en weg te halen. Hierdoor sta je gezonder en gelukkiger in het leven en ervaar je meer rust en zelfvertrouwen. Je leven wordt hierdoor gemakkelijker en overzichtelijker. Door een healing worden fundamentele veranderingen ingezet, doordat er gewerkt wordt aan de oorzaak van het probleem.  Deze blokkades liggen vaak diep op de fysieke, emotionele, mentale of spirituele laag.

Investering

Healing van Loes

125.=
  • 3 x healing 275.=
  • kind tot 15 jr. 99.=
  • Voorgesprek en Geluidsopname

Betaling vooraf via factuur of betaalverzoek.

Hoe werkt het?

In het voorgesprek formuleren we samen een positieve intentie voor een healing of we laten de intelligentie van het licht voor jou werken. We spreken een dag en tijd af waarop de healing plaatsvindt. Na de healing stuur ik je een geluidsopname, zodat je die altijd kunt beluisteren. 

Waarom is het zo fijn om een healing te ontvangen?

Een healing ontvangen is een van de mooiste cadeaus die jij jezelf kunt geven. Vooral als je vastloopt, pijn ervaart op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak. Emotionele disbalans kan ervoor zorgen dat je onzeker wordt. Dit heeft invloed op je welzijn en zelfvertrouwen. Van emotionele schommelingen word je moe, ervaar je zwaarte en raak je overprikkeld. Hierdoor heb je moeite om voor jezelf op te komen en je liefdevol en duidelijk uit te spreken. Grenzen vervagen en dan is de kans groot dat de emmer vol of overloopt.

– een healing lost issues (geblokkeerde energie) pijnloos en snel op – de frequentie van licht zorgt ervoor dat blokkades en negatieve energieën versneld los gelaten kunnen worden – door een healing kan fysiek ongemak ineens verdwijnen – een healing wordt als koesterend en liefdevol ervaren

Gebruik je medicijnen? Dat is geen probleem. Je kunt ze gewoon blijven gebruiken. Raadpleeg bij klachten wel altijd een arts. Een healing is geen vervanging voor de reguliere zorg, het is een liefdevolle aanvulling om jouw lichaamswijsheid en levenskracht te activeren.

Beluister gratis zelfhealing

Wat anderen zeggen...

Gegevens

Loes Oosterveld
Zwolsestraat 58
8101 AD Raalte

06 25253957
info@loesoosterveld.nl

Btw-nummer: NL136864521B02
KvK-nummer: 73757977

Copyright © 2022 Loes Oosterveld | Website door: Support by Juul 
Privacyverklaring   |   Algemene Voorwaarden   |    Cookiebeleid