Opleiding tot Eenheidsheler

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding tot Eenheidsheler. Je bent vast niet voor niets op deze website uitgekomen en misschien wil je wel eerst kennismaken met deze energie. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik je de EenheidEnergie even laten voelen en er meer over vertellen. Hieronder vind je alvast enige informatie over Eenheidsheling, de Energie en de opleiding tot Eenheidheler.

Over Eenheidsheler

Als healer ben je het medium tussen healy en gidsen. Zonder jou kan er geen heling plaatsvinden. Tijdens de healing laat de healer zich leiden door de energie, je intuïtie en de healinggidsen. Je kunt de healing starten in het dagbewustzijn en je laten wegzinken in een lichte trance om een diepere staat van eenheid te bereiken.

Door te leren werken met EenheidsEnergie wordt je zelf steeds ‘heler’. Naast dat je andere mensen kunt healen, kan het voor jou ook een persoonlijk traject zijn waarbij je je als professional spiritueel verder ontwikkelt.

De Eenheidsenergie

Tijdens de healingen wordt gewerkt met EenheidsEnergie. Er is informatie over de EenheidsEnergie beschikbaar gekomen in de vorm van een channeling. Een deel van deze channeling over EenheidsEnergie zegt het volgende:

‘EenheidsEnergie is afkomstig van de heelheid, voorbij de dimensies. Zij heeft geen binding meer met dat wat is. Zij gaat hoger dan welke dimensie ook. Zij is ongescheiden, aan alle deelheden voorbij. Zij gaat verder dan de bron van alles, daar uit haar niets geschapen wordt. Zij is, was en zal zijn, zoals zij altijd geweest is. Met haar is alles wat geschapen is verbonden, maar komt er niet uit voort. Zij is puur, ongedeeld en uit haar komt niets voort, doch alles wat voortkomt, is met haar verbonden. EenheidsEnergie verbindt alles met de eenheid, in puurheid, oprechtheid en liefde. Deze energie is voor elk mens geschikt. Al zal het bij een ieder een andere uitwerking hebben, afhankelijk van dat wat aan heling onderhevig is en losgelaten kan worden.’

Voor wie?

Als je therapeut, masseur, coach, verpleegkundige, leerkracht kortom als jij met mensen werkt en je wil leren werken met de EenheidsEnergie en als je mensen op een energetische manier wil ondersteunen op hun weg naar heelwording.

Als je een eigen praktijk wil starten als healer en/of coach of al een praktijk hebt en je Als jij je als professional persoonlijk en spiritueel verder wil ontwikkelen en de beweging wil maken in de richting van de 5e dimensie.

De opleiding tot Eenheidsheler

Voorbereidend:

telefonisch kennismakingsgesprek gesprek van 20 minuten

Duur:

3 maanden, 5 praktijkdagen van 09.00-13.00 uur, locatie nader te bepalen

Data:

op vrijdagen in: sept, okt, nov 2022 / jan, febr, mrt 2023 / april, mei, juni 2023

Zelfstudie:

2 uur per week, lezen en opdrachten maken

Handboek:

met duidelijke instructies, uitleg en voorbeelden van de verschillende toepassingsmogelijkheden

Extra:

1x het ontvangen van een EenheidsHeling met coaching van docent

Kosten:

€ 775,- inclusief gezond, voedzaam tussendoortje, koffie en thee

Meld je nu aan voor de opleiding tot Eenheidsheler

Gegevens

Loes Oosterveld
Zwolsestraat 58
8101 AD Raalte

06 25253957
info@loesoosterveld.nl

Btw-nummer: NL136864521B02
KvK-nummer: 73757977

Copyright © 2022 Loes Oosterveld | Website door: Support by Juul 
Privacyverklaring   |   Algemene Voorwaarden   |    Cookiebeleid