Opleiding tot EenheidsHeler

Gaaf dat je tot hier bent gekomen! Hieronder lees je meer informatie over het opleidingstraject om jouw gaven van het helder zien, -horen, -voelen en weten in te zetten om een gekwalificeerd EenheidsHeler te worden en de EenheidsEnergie toe te passen in jouw bedrijf, dienst of product.

De EenheidsHeler

Als healer ben je het medium tussen healy en gidsen. Zonder jou kan er geen heling plaatsvinden.  Je kunt de healing starten in het dag bewustzijn en je laten wegzinken in een lichte trance om een diepere staat van Eenheid te bereiken.

Door te leren werken met EenheidsEnergie wordt je steeds ‘heler’. Naast dat je andere mensen kunt healen, kan het voor jou ook een traject zijn waarbij je als professional spiritueel ontwikkelt.

Je kunt jouw skills uitbreiden en inzetten voor veel meer doeleinden. Je kan in de Eenheid alles horen, zien, voelen en weten. Of je nu werkt met kruiden, supplementen, mensen, dieren of huizen. Alles is met elkaar verbonden met het licht. 

Informatie gaat met de snelheid van het licht en is direct bij de ontvanger en de Healer. Zodra je weet hoe je als Healer met de EenheidsEnergie kunt werken, gaat er een wereld voor je open. 

De EenheidsEnergie

Tijdens de healingen wordt gewerkt met EenheidsEnergie. Er is informatie over de EenheidsEnergie beschikbaar gekomen in de vorm van een channeling. Een deel van deze channeling over EenheidsEnergie zegt het volgende:

‘EenheidsEnergie is afkomstig van de heelheid, voorbij de dimensies. Zij heeft geen binding meer met dat wat is. Zij gaat hoger dan welke dimensie ook. Zij is ongescheiden, aan alle deelheden voorbij. Zij gaat verder dan de bron van alles, daar uit haar niets geschapen wordt. Zij is, was en zal zijn, zoals zij altijd geweest is. Met haar is alles wat geschapen is verbonden, maar komt er niet uit voort. Zij is puur, ongedeeld en uit haar komt niets voort, doch alles wat voortkomt, is met haar verbonden. EenheidsEnergie verbindt alles met de eenheid, in puurheid, oprechtheid en liefde. Deze energie is voor elk mens geschikt. Al zal het bij een ieder een andere uitwerking hebben, afhankelijk van dat wat aan heling onderhevig is en losgelaten kan worden.’

Voor wie?

Ben je coach, therapeut, masseur, diëtist, yogi, healer of wil je gaan werken als healer in je eigen praktijk en wil je leren om op afstand met de EenheidsEnergie te werken, zodat je locatie onafhankelijk jouw klanten nog meer maatwerk kunt bieden, dan is deze opleiding iets voor jou.  

Met mijn programma L.I.E.F.D.E. ondersteun en begeleid ik jou tot een gekwalificeerde EenheidsHeler. Het is een opleidingstraject tot lichtwerker. Waarbij je op afstand leert healen dus locatie onafhankelijk kunt gaan werken waar jij maar wil en leert hoe je de gave kwaliteiten van het helder weten, -voelen, -horen en -zien kunt inzetten voor jezelf en voor je klanten.   

Waarom L.I.E.F.D.E? liefde komt recht uit het hart! Je hebt liefde voor jezelf, voor het leven, voor alles om je heen nodig om een healer te kunnen zijn. Liefde maakt alles mooier en is de universele kracht van het Universum. Liefde is Eenheid die stroomt en verlicht.  Dit EenheidsBewustzijn is verzachtend, verlichtend en helend.

  1. L.ocatie onafhankelijk 
  2. I.nnerlijk weten
  3. E.igendienst of product
  4. F.requentie verhogend
  5. D.irect bij de ontvanger
  6. E.enheidsHeler en EenheidsEnergie

Het opleidingstraject tot EenheidsHeler

Voorbereidend:

Telefonisch kennismakingsgesprek 

Duur:

3 maanden, 3 x  praktijkdagen, 3 x online meeting via zoom 

Data:

Op vrijdag van 09.30 – 15.00 uur praktijk, van 09.30-11.00 uur via zoom

Zelfstudie:

10 online modules met opdrachten om te oefenen met je oefenpartner

Handboek:

Met de belangrijkste praktische informatie om een healing te geven 

Extra:

1 x het ontvangen van een EenheidsHeling met coaching van docent

Kosten:

€ 3000,- inclusief voedzaam gezond, tussendoortje, koffie, thee en handboek

Meld je nu aan voor de opleiding tot EenheidsHeler

Gegevens

Loes Oosterveld
Zwolsestraat 58
8101 AD Raalte

06 25253957
info@loesoosterveld.nl

Btw-nummer: NL136864521B02
KvK-nummer: 73757977

Copyright © 2022 Loes Oosterveld | Website door: Support by Juul 
Privacyverklaring   |   Algemene Voorwaarden   |    Cookiebeleid